Mommy Mouseinlägg - SIO - Olika material

  • 120 kr
  • 110 kr

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Storleken väljs enkelt efter barnets vikt. Dessa inlägg passar bäst i Mommy Mouse

Läs mer


I lager.
Dela

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Storleken väljs enkelt efter barnets vikt. Dessa inlägg passar bäst i Mommy Mouse SIO blöjor. De har 4 tryckknappar för att hållas på plats och är anatomisk (timglasformad). Med varje inlägg följer det med en liten booster som man enkelt knäpper fast på undersidan av det stora inlägget vid behov.

Thermo Airinlägg är sydd i tre lager högabsorberande mikrofiber med ett yttre skikt i Thermo air. Mikrofiber absorberar vätska snabbt och fördelar den jämt i hela inlägget. På så sätt utnyttjas inläggets maximala absorption optimalt. Thermo air är jämförbar med sporttyger och har samma egenskaper. Den andas, känns torr mot huden och är temperaturregulernade. 

Bambu Airinlägg består av tre olika material och är riktiga allround inlägg. På insidan består inlägget av två lager högabsorberande mikrofiber som på ena sidan är täckt med thermo air och på andra sidan med bambufrotté. 

Natura Lineinlägg består av två lager oblekt och högabsorberande bambufrotté med en kärna av oblekt bomull. Inlägget passar barn som inte tål konstgjorda material och föräldrar som föredrar naturliga material. 

Polar (mikrofleece) känns av alla tyger torrast och är oerhört mjuk.

Storlek: 

S/M 4 kg – 8 kg 

L/XL från 9-16 kg  

Material: 

Thermo Air: 100% polyester

Bambu Air: kärnan och undersidan 100% polyester, översidan 100% bambuviskos

Natura Line:  utsidan 100% bambuviskos, kärnan 100% bomull

Polar: 100% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Inläggen måste knäppas loss innan de tvättas. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.