Mommy Mouse - PUL-byxor med "inlägg"

  • 230 kr

En ny inovativ variant av PUL-byxor! Den här PUL-byxan är en OS med väldigt mjuka och stretchiga muddar i ben och midjan för att verkligen passa under en l

Läs mer

I lager.
Dela

En ny inovativ variant av PUL-byxor! 

Den här PUL-byxan är en OS med väldigt mjuka och stretchiga muddar i ben och midjan för att verkligen passa under en lång period och vara extra bekväma för barnet.
De är extra vida för att lätt rymma en nattblöja, och för att det skall gå snabbt ta på och av dem. Den är också perfekt som potträningsbyxor!

Byxan är gjord i ett PUL-belagt ekologiskt bomullstyg, som är vattentätt. Som extra säkerhet ingår även ett mycket tunt timglasformat NO-Crush "inlägg" bestående av endast 1 lager coolmax och PUL-baksida, som du knäpper fast i byxan. Har du en formsydd under byxan, är det bara att knäppa loss inlägget, då byxan formar sig bättre och är tillräckligt säker som den är och"inlägget" kan trycka den formsydd uppåt och ge spänningar.
Har du ett barn som inte vill byta blöja och behöver något snabbt, lägg ytterligare inlägg i det medföljande, så är det bara att dra på allting!
Har du ett barn som håller på att bli blöjfri är de här perfekta att använda med det tillhörande "inlägget" då du har 2 lager PUL, som skydd mot de vanliga kläderna.

Byxan är gjord för att passa över Mommy Mouse Formsydda i både OS och XL.  


Storlek: OS/XL Midja – 38 cm (ej utsträckt) – 50 cm (utsträckt), höft – 68 cm (ej utsträckt) - 80 cm (utsträckta), Längd (från midja till grenen) – 27 cm, benlängd (mätt från midjan) – 35 cm

"Inlägget"s mått: Vidd, övre del – 18 cm, gren vidd– 14 cm, längd – 40 cm, sidohöjd ben (no-crush system) – 5 cm

Innehåll byxan: Ekologisk bomull belagd med vapour permeable membrane – 90%, PE 10 %

Inlägg: PE: 100%

Tvättråd: Tvättas på 40 grader. Använd ej blekmedel eller sköljmedel. Hängtorkas. Stryk ej och torka ej på element eller i direkt solljus.