Pupus- Inlägg till Vuxenblöjan och vuxenskal

  • 90 kr

De här inläggen är utformade att passa till Pupus vuxenblöja, men går bra att använda även till underbyxorna/skalet för vuxna, om man bara knäpper det fram elle

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

De här inläggen är utformade att passa till Pupus vuxenblöja, men går bra att använda även till underbyxorna/skalet för vuxna, om man bara knäpper det fram eller bak. Avståndet mellan knapparna är längre på inlägget än på skalet, så därför behöver man välja om man vill knäppa fram eller bak när man använder det i skalet. Inlägget består av 4 lager tjockt bambu/polyester tyg som både absorberar snabbt och håller sig mjukt efter många tvättar och överst ett lager microfleece som håller dig torr om du använder det i skalet!


Inlägget är ca 15 cm i grenen, 23 cm brett fram och 29 cm baktill (Behöver man extra absorption fram kan du även vända p inlägget och ha den bredaste del fram) och 61 cm långt.
På baksidan sitter 2 knappar både fram och bak med ett avstånd om ca 14,5 cm som gör att inläggen kan passa i blöjor från andra tillverkare med.
Både tyger och inläggen är producerade i Polen. De tvättas på 60 grader utan skölj eller blekmedel och kan torktumlas på låg värme. För att nå sin maximala absorption behöver det tvättas några gånger, men går utmärkt att använda redan efter en tvätt.