Pupus- Pulbyxor

  • 150 kr

Blöjbyxor i PUL är perfekta till natten - inget som skaver eller lämnar fula märken. Pupus har dessutom lagt sömmarna på utsidan så att de skall vara så mjuka s

Läs mer


I lager.
Dela

Blöjbyxor i PUL är perfekta till natten - inget som skaver eller lämnar fula märken. Pupus har dessutom lagt sömmarna på utsidan så att de skall vara så mjuka som möjligt.
Pulbyxor är bra att ha över en formsyddblöja, vikisar, preflats och prefolds som viks runt barnet. Vanliga inlägg halkar mest runt och rekommenderas inte lösa i. Pupus Pulbyxor är relativt små i storleken, så mät gärna barnet! Anavys pulbyxor i Stl M ligger motsvarande mitt emellan Pupus L-XL. Så vill du ha en större tex formsydd Anavy/ Mommy Mouse XL under, behöver du minst en XL blöja för att det skall få plats.


Uppsugningsförmåga: Ingen 

Till natt/dag: Både dag och natt

Land: Polen

Certifieringar: OekoTex 100

Vad passar till: Formsydda, vikblöjor, preflats eller liknande. 

Storlek: OBS att storlekarna är mätta när tyget inte är utstretchat alls. Det går att stretcha tyget en hel del utan att det blir tajt för barnet. Det brukar dock inte göra något om PUL-byxor är aningen stora. Omkrets = midjans omkrets Längd= Mätt från naveln till gren dvs framsidan på byxan.
NB/ prematur omkrets 27 cm, längd 17 cm
S omkrets 30 cm, längd 19 cm
M omkrets 33 cm, längd 23 cm
L omkrets 38 cm, längd 24 cm
XL omkrets 41 cm, längd 26 cm
XXL omkrets 44 cm, längd 28 cm

Material: 80% PUL  20% Microfleece

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, bör inte torktumlas. 

Torktid: Snabb

Tillverkare: Pupus grundades 2011 och tillverkar alla sina produkter i Polen även alla tyger kommer därifrån.