Pupus - vuxen/inkontinensblöja

  • 460 kr

Den här blöjan är gjord för vuxnaVuxenblöjan är egentligen vad vi som håller på med tygblöjor kallar en pocketblöja, det vill säga att den har en innerficka där

Läs mer


I lager.
Dela

Den här blöjan är gjord för vuxna

Vuxenblöjan är egentligen vad vi som håller på med tygblöjor kallar en pocketblöja, det vill säga att den har en innerficka där du stoppar inlägget. Insidan av blöjan besår av mjukt fleecetyg som håller dig torr. Det medföljande inlägget är gjort utav  4 lager absorberande bambu/polyester tyg som görs i Polen speciellt till Pupus. Tack vare fickan så kan man byta ut inläggen till tunnare/mindre om man inte behöver så mycket absorption eller lägga i flera inlägg om behovet är större. Inuti fickan finns knappar som du kan knäppa fast Pupus tillhörande inlägg i för att säkerställa att de ligger still. Blöjan har dubbla resårer runt benen för att hindra läckage och det är även väldigt ställbart med 3 höjdknappar i fram och kardborre för att justera midjestorleken optimalt. Yttertyget är gjort utav mjukt Pul tyg som andas, men ändå håller tätt.
Pupus är kända för att använda mjuka tyger gjorda i Polen och det här är inget undantag!

Vad är en pocketblöja? På blöjans insida finns på framkanten en öppning där man enkelt kan lägga i inlägg eller om man köper passande inlägg. 

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, det medföljande inlägget räcker oftast även på natten, S-L absorberar upp till 500ml och XL-XXL upp till 900 ml efter några tvättar.

Torrskikt: Ja

Till natt/dag: Kan användas både dag och natt

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: -

Vad passar till: Timglasformade inlägg från Pupus, inlägg till vuxen/ungdomsblöjor från Pupus, Geffen Superabsorber storlek Plus som booster.  

Storlek: 
S-L midjestorlek ställbar mellan 68-128 cm, 14 cm bred i grenen, längd ställbar mellan ca 64-75 cm. 

XL-XXL midjestorlek ställbar mellan 110-160 cm, 14 cm bred i grenen, längd ställbar mellan ca 94-105 cm. 

Material: 
Utsida 100% polyester,
Insida 100% polyester, fleece
Inlägg 80% bambu och 20% polyester

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Ta ut inläggen innan tvätt, använd ej sköljmedel eller blekmedel och helst pulvertvättmedel. Kan torktumlas på låg värme, men det sliter mer på tyger/resårer. 

Torktid: Blöjan torkar inom några timmar, medan inlägget tar ca 1 dygn.

Tillverkare: Pupus producerar alla sina produkter i Polen och även alla tyger kommer ifrån Polen.