Bells Bumz Change and go Bag, skötmatta/väska

  • 315 kr

Det här den smartaste skötmattan jag sett!Du viker ihop den till en väska, med ett handtag som antingen fäst med 2 knappar mitt på, eller så att det blir 2 mind

Läs mer

I lager.
Dela

Det här den smartaste skötmattan jag sett!
Du viker ihop den till en väska, med ett handtag som antingen fäst med 2 knappar mitt på, eller så att det blir 2 mindre handtag på vardera sida, så du tex kan fästa dem i varsin ände på barnvagnen.
På "locket" av väskan fins en dragkedja och ett stort fack för de saker du behöver komma åt snabbt. Vik upp locket, så har du en dragkedja till samma fack så de sakerna är lika lättåtkommliga även när barnet ligger på skötmattan. Skötdelen består av 1 lager mjuk minkyfleece (100% polyester) med 1 lager bambutyg (80% Bambu, 20% polyester) under som snabbt absorberar eventuella olyckor. Skötdelen är ca 40*70 cm. På vardera sida finns sedan en vinge om ca 20*40 cm som på ena sidan har en stor ficka som längs med dragkedja och på andra ett mindre fack (perfekt för våtservetter) och ett större. fickorna och undersidan är gjord utav pul (100% polyester).