Anavy XL/Nattblöja - Kardborre

  • 225 kr

Den här blöjan består på utsidan av färgglad velour och på insidan en blandning av bambuviskos och polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk

Läs mer

I lager.
Dela

Den här blöjan består på utsidan av färgglad velour och på insidan en blandning av bambuviskos och polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. 

XL-Blöjan är speciellt framtagen för att användas på natten. Den innehåller extra mycket material, vilket ökar uppsugningsförmågan. Vill du använda blöjan utan inlägg kan du köpa ett knappskydd här för att förhindrar att knapparna för att knäppa fast Anavys originalinlägg lämnar märken på barnets hud. 

Läs mer om vad en formsydd blöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten. 

Passform: Rymlig i storleken

Uppsugningsförmåga: För att den ska hålla hela natten behöver man lägga inlägg i den. Du kan köpa passande inlägg här. Utan inlägg suger den ca 300ml.

Torrskikt: Nej, blöjan känns blött när barnet kissar. 

Till natt/dag: Används framförallt på natten. 

Tillverkningsland: Tjeckien

Certifieringar: Anavy använder framförallt tyger som har Öko-tex standard 100. 

Vad passar till: Blöjan säljes nu utan inlägg. Köp inlägg här. Blöjan behöver en blöjbyxor till exempel PUL-byxor.

Storlek: 7-18 kg

Material: 
Insidan: 67% bambu-viskos, 33% polyester
Utsidan: 95% bomull, 5% elastan. De med ett plus i högra hörnet består av 80% bomull, 20% polyester och absorberar lite mer.

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga.

Torktid: ca 18h

Tillverkare: Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.