Bells Bumz Newborn pocket, kardborre m inlägg

  • 180 kr

En fantastiskt fin pocket blöja för alla nyfödda! Den är liksom Bells Bumz övriga produkter i storlek nyfödd väldigt anpassningsbar. Den räcker från lätt premat

Läs mer

I lager.
Dela

En fantastiskt fin pocket blöja för alla nyfödda! Den är liksom Bells Bumz övriga produkter i storlek nyfödd väldigt anpassningsbar. Den räcker från lätt prematura till ca 11 kg. 

Den stängs med kardborre och har en extra lite kardborre fram på utsidan för omlottknäppning på de minsta. Det finns 2 *4 knappar för att justera höjden på blöjan. Den har en resår i ryggen gjord för att vara tillräckligt stark för att undvika läckage, men så pass mjuk att den rätt inställd inte skall lämna mer märken än strumpor.Insidan består av mjukast microfllecen och den har dubblaresårer som sitter i fodret. I bakkant finns en dold öppning där det medföljande inlägget och ev booster stoppas. Inlägget är ett Bellz Bumz mix i bambu/hampa. 

Läs mer om vad en pocket är: På blöjans insida finns en eller två öppningar där man enkelt kan lägga i inlägg/pre/tri-folds. På dagen räcker det ofta med 1 inlägg och en tunn booster, men till natten eller om man vill att blöjan håller längre behöver man 2 eller fler inlägg. 

Passform: Bra, passar på de flesta barn

Uppsugningsförmåga: Den räcker för de minsta men kan i samband med att den börjar växas ur behöva ytterligare inlägg/boodser

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Många inte allt för långa inlägg som är ca 11 cm i grenen så som Bells Bumz nyfödd inlägg, Allerleis linneinlägg och Anavys bambuinlägg.

Storlek: Nyfödd,ca 2,5-11 kg

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 1 lager microfleece (100% polyester)
Inlägg: 2 lager 80% bomull, 20% polyester, 2 lager 55%hampa, 45% bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning.

Torktid: ca 2-6 timmar

Tillverkare:  Bells Bumz Eco