Blöjpåse Foxy Baby - olika färger

  • 345 kr

En blöjpåse från Foxy Baby underlättar hanteringen av smutsiga blöjor på ett väldigt enkelt och smart sätt. Den övre öppningen stängs med en dragsko och det fin

Läs mer


I lager.
Dela

En blöjpåse från Foxy Baby underlättar hanteringen av smutsiga blöjor på ett väldigt enkelt och smart sätt. Den övre öppningen stängs med en dragsko och det finns en praktisk ögla som gör att du kan hänga upp påsen där den behövs (handtaget på barnvagnen, en krok i badrummet mm). När påsen är full och det är dags för tvätt lägger man hela påsen i tvättmaskinen och öppnar en dragkedja i botten på påsen. Påsen tömmer sig själv under tvätten och på så sätt behöver man inte ta i de smutsiga blöjorna. 

Blöjpåsen finns i två färgar och storlekar: 

Storlek 1: 28,5 x 45 cm, rymmer ca 5-7 AIO blöjor. Den här storleken passar till tygblöjor, blöta kläder, smutsiga bebiskläder mm. Perfekt vid blöjbyten på resande fot, på babysimmet eller på dagis. 

Storlek 2: 47,5 x 60 cm, rymmer den perfekta mängden för en tvättmaskin (5-7kg). Den stora blöjpåsen passar bra för hemmabruk och kan hängas upp eller användas med en blöjhink. Påsen är gjort av ett vattentätt material som kan andas. 

Material: 

Insidan: 100% polyester 

Utsidan: 100% polyurethan 

Tvättas i max 60° 

Made in Germany