Mommy Mouse SIO-skal - One Size

  • 295 kr

Mommy Mouse SIO (Snap-in-one) system är väldigt enkelt och eftersom det finns inlägg för olika behov funkar det fint i alla situationer. Ytterbyxan är one-

Läs mer

I lager.
Dela

Mommy Mouse SIO (Snap-in-one) system är väldigt enkelt och eftersom det finns inlägg för olika behov funkar det fint i alla situationer. 

Ytterbyxan är one-size och passar från 4-16 kg. Storleken justeras på framsidan med hjälp av tryckknappar. Runt benen finns en mjuk läckagebarriär.  På utsidan består blöjan av PUL (polyuretanlaminerad polyester) som är vattentät och hållbar. Barnets känsliga hud kommer inte i kontakt med PUL utan på insidan finns ett mesh-tyg som gör blöjan luftig. 

I kombination med Mommy Mouse SIO inlägg, som man knäpper fast i ytterbyxan med hjälp av fyra tryckknappar, får man en flexibel blöja. SIO inläggen från Mommy Mouse är anatomiskt utformade och finns i två dubbelstorlekar: S/M och L/XL. På undersidan av inläggen finns en knapp för att enkelt kunna knäppa fast extra inlägg/booster eller nattinlägg. Vid blöjbyten behöver man bara byta ut inlägget om ytterbyxan fortfarande är torr, vilket både sparar pengar och minimerar mängden tvätt. 

OBS inläggen säljs separat! Alla passande inlägg hittar du här. 

Det stretchiga yttertyget och de mjuka resoren runt benen och ryggen gör blöjan följsam. 

Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester) 

Insidan: mesh 100% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg temperatur. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.