Mommy Mouse Formsydda - One Size - Nattblöja

  • 300 kr

Mommy Mouse formsydda blöjor passar speciellt barn som behöver tyger som är snälla mot huden och som suger mycket. Med blöjan följer 2 extra inlägg med som kan

Läs mer

I lager.
Dela

Mommy Mouse formsydda blöjor passar speciellt barn som behöver tyger som är snälla mot huden och som suger mycket. Med blöjan följer 2 extra inlägg med som kan kombineras efter behov. Trots att blöjan är rätt stor är den ändå lätt och har en väldig bra passform. Mommy Mouse no-crush-system gör blöjan extra läckagesäkert även för barn som sover på sidan. 

Blöjan finns i tre olika material: 

Thermo Air känns torr mot huden och är temperaturregulerande därför är det  speciellt lämpligt för barn som har känslig hud.

Silky Cotton passar barn som inte tål konstgjorda material och samtidigt behöver mycket uppsugning. Närmast huden är det 100% ekologisk bomull, men kärnan av ett högt och snabbt absorberande material. 

Polar (mikrofleece) känns av alla tyger torrast och är oerhört mjuk. 

Läs mer om vad en formsydd blöja är: 

Passform: Trots att blöjan är rätt stor är den ändå lätt och har en väldig bra passform. Pga resåren på blöjans insida är de liten i storleken. 

Uppsugningsförmåga: Från alla våra formsydda blöjor suger denna mest, ca 425ml utan inlägg, det lilla inlägget 115ml och det stora 230ml

Torrskikt: Bomull känns blött och Thermo Air och Polar torr. 

Till natt/dag: Används framförallt på natten. 

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Öko-tex

Vad passar till: Mommy Mouse egna skal eller blöjbyxor i ull eller PUL. 

Storlek: 6-16 kg

Material: elastiska resår på sidorna består hos alla varianter av polyester
Thermo Air: 100% polyester
Silky Cotton: närmast huden 100% ekologisk bomull, kärnan och undersidan 100% polyester
Polar (mikrofleece): 100% polyester

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, knäpp loss inläggen innan tvätt. Får ej torktumlas. Använd ett tvättprogram med mycket vatten. 

Torktid: Snabbt, inom några timmar

Tillverkare: Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Oekotex 100 standard.