Windelmanufaktur Booster i hampa/bomullsfleece

  • 95 kr

Boostern i hampa/bomullsfleece sys i två lager och har en mjuk sammetslen yta. Det är relativt tunt och har god absorptionsförmåga. Därför är det särskilt lämpl

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Boostern i hampa/bomullsfleece sys i två lager och har en mjuk sammetslen yta. Det är relativt tunt och har god absorptionsförmåga. Därför är det särskilt lämpligt attanvända som ett kombinationsinlägg. Användningen av hampafibrer är bra för miljön: Vattenbehovet för hampa är betydligt lägre än för bomull, vilket är särskilt viktigt för ekobalansen. Det naturliga motståndet mot skadedjur är unikt eftersom växten är helt oattraktiv för skadedjur. Hampan som används i denna produkt är producerad utan bekämpningsmedel. Hampafibrer är extremt stabila naturfibrer och inläggen är därför mycket slitstarka. Den hampa som används av Windelmanufaktur kommer enbart från små gårdar och är strikt kontrollerad. Bomullen som används i tyget är gjord av 100% certifierad ekologisk bomull. 

Tvätt: Tvättbar i max 60° C 

Alla inlägg bör tvättas innan första användningen. Det tar flera tvättar innan de når maximal sugkraft. Observera att inlägget krymper i första tvätten. 

Storlek efter tvätt: ca 30 cm x 11,5 cm 

Material: 55% hampa 45% bomull 

Made in Germany