Windelmanufaktur Booster i Zorb - 2 stycken - Nyfödd

  • 140 kr

En booster kombineras oftast med andra inlägg eller i till exempel AIO blöjor för att öka uppsugningsförmågan utan att blöjan blir klumpig. Den absorberande kär

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

En booster kombineras oftast med andra inlägg eller i till exempel AIO blöjor för att öka uppsugningsförmågan utan att blöjan blir klumpig. Den absorberande kärnan är gjort av Zorb (TM). Zorb (TM) produceras i USA. Den absorberar 10 gånger mer vätska än sin egen vikt, på bara 0,5 sekunder. Det är tjugo gånger snabbare än bomull, bambu eller hampa! Den får inte komma i kontakt med huden och därför är utsidan gjort av en blandning mellan bambuviskos och ekologisk bomull. 

Tygerna som används är av högsta kvalitet och produceras i Kanada enligt de stränga kraven i CPSIA ("Consumer Product Safety Improvement Act" - produktsäkerhetslagen i US). Tygerna är fria från till exempel bly och ftalater. Inlägget förblir mjukt i motsats till andra inlägg. Inlägget behåller vätska även vid tryck. Det är lätt att rengöra och det är snabbtorkande. 

Tvätt: Boosterinlägget tvättbas i högst 60°C och kan torktumlas på låg temperatur. Alla inlägg måste tvättas innan första användningen. Det tar flera tvättar innan de når maximal sugkraft. 

Observera att boosterinlägget krymper i första tvätten. 

Storlek efter tvätt: ca 18 cm x 10 cm 

Material: 63% viskos 22% polyester 15% ekologisk bomull 

Made in Germany