Ecoposh OBV Pocketblöja - One Size

  • 350 kr

 Rumparooz OBV One Size är en pocketblöja som kombinerar de bästa egenskaperna hos de två bästa Kanga Care-produkterna: Rumparooz One Size pocketblöja och

Läs mer

I lager.
Dela

 Rumparooz OBV One Size är en pocketblöja som kombinerar de bästa egenskaperna hos de två bästa Kanga Care-produkterna: Rumparooz One Size pocketblöja och Ecoposh OBV One Size formsydda . Rumparooz OBV ger dig den mjuka och sköna ekologiska bambuvelouren (OBV) från de formsydda som tillsammans med de 2 inkluderade Bamboo 6lagers Soaker inäggen, ger en hög absorptionsförmåga och mjuk komfort. Dessa funktioner har kombinerats med ytterhöljet av TPU och den justerbara knäppningen på Rumparooz pocket, för att ge dig en läckagesäker blöja som växer med ditt barn. Från födseln till potträning erbjuder Rumparooz OBV förstklassiga ekologiska material och maximal uppsugningsförmåga.

Kanga Cares patenterade läckageskyddsteknologi med de dubbla resåren för att hålla även de jobbigaste olyckorna på plats. Denna blöja är den perfekta lösningen för dagtid, natt, storkissare, miljömedvetna föräldrar eller alla som letar efter det bästa tygblöjalternativet för sin lilla.


Läs mer om vad en pocketblöja är: Pocketblöjan består av en vattentät blöjbyxa med en insida av tunt tyg. I en ände av blöjans insida finns en öppning (pocket) där man lägger i ett eller flera uppsugande inlägg. 

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, ca 300ml med medföljande inlägg

Torrskikt: Nej, men bambuvelour känns jämfört med till exempel bomull rätt torr mot huden. 

Till natt/dag: Används framförallt på dagen, men går även att använda som nattblöja

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: ekologisk bambuviskos

Storlek: 2,7 kg till 15,8 kg

Material: 
Utsidan: 100% återvunnet polyester
Insidan: 60% bambuviskos, 20% ekologisk bomull, 20% polyester
Inlägg: 50% bambuviskos, 20% ekologisk bomull, 30% polyester

Tvättråd: Blöjan behöver tvättas ca 5 gånger innan de suger riktigt bra. Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. 

Torktid: Inom 24 h 

Tillverkare: Kanga Care