Windelmanufaktur inre blöja - Nyfödd

  • 110 kr
  • 44 kr

Den inre blöjan är hjärtat av Windelmanufakturblöjan och gör blöjan vattentät, eftersom den är gjord av PUL (polyuretanlaminerad polyester), en textil som är ök

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Den inre blöjan är hjärtat av Windelmanufakturblöjan och gör blöjan vattentät, eftersom den är gjord av PUL (polyuretanlaminerad polyester), en textil som är öko-Tex certifierad. Det speciella med detta material är att det kan både andas och är vattentätt, men kan ändå tvättas i höga temperaturer! Den speciella utformningen av kanterna på blöjan omsluter inlägget optimalt så att barnets hud har så lite kontakt som möjligt i med det fuktiga inlägget. 

De fyra knapparna, för att fästa den inre blöjan i ytterblöjan, döljs under PUL-tyget så att knapparna inte ligger direkt mot huden. 

Storlek: 

Denna storlek passar nyfödda 2 -5 kg. För att justera storleken finns det resorband på långsidorna. I tyget som omsluter banden är det små hål där gummibandet kan dras ut och storleken minskas med en knut. När barnet blir större är det bara att lossa på knutarna. 

Färg: 

Färgen på denna inre blöja är varm chokladbrun 

Material: 

95% polyester 5% polyuretan 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, helst i tvättnät. Lufttorkas

Made in Germany