Bells Bumz Z-Wrap, Newborn

  • 140 kr

Z-wrap är ett välsittande Pul-skal utav stretchig pul med dubbla resårer och fodrade med en mjuk fleecekant för att vara så bekväma som möjligt. De har resår bå

Läs mer

I lager.
Dela

Z-wrap är ett välsittande Pul-skal utav stretchig pul med dubbla resårer och fodrade med en mjuk fleecekant för att vara så bekväma som möjligt. De har resår både i ryggen och på mage för att underlätta att den hamnar där den skall och inget skall smita ut. Både i fram och bakkant finns en knapp, så att du tex kan knäppa i Z-soaker inlägget och på så sätt få en Ai2/SIO blöja. De 5*3 höjdknapparna och möjlighet till omlottknäppning i midjan säkerställer att du kan ha blöjan under ovanligt lång tid för att vara en nyföddblöja, kan göra den riktigt liten och får en fin passform hos de flesta babys. 

Läs mer om vad en Pul-skal är: Ett Pulskal är ett vattentätt skal som är vätskebarriären i blöjan och det som ser till att det inte läcker. Det har inget uppsugande material alls.

Passform: Bra, passar under lång tid för att vara i nyfödd storlek och passar många kroppstyper på babyn.

Uppsugningsförmåga: Ingen. Behöver kompletteras med tex inlägg, vikisar, preflats eller formsydda. 

Torrskikt: Nej

Till natt/dag: Dag och Natt

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Formsydda, vikisar, preflats eller inlägg. 

Storlek: Nyfödd

Material: 
PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Microfleece i kanterna, 100% polyester

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning.

Torktid: 1-3 timmar

Tillverkare:  Bells Bumz Eco