Mommy Mouse - Pocketblöja OS - Monster

  • 269 kr
  • 229 kr

Mommy Mouse pocketblöja har lekfulla motiv samtidigt som de har hög komfort och kvalitet. De rullade benresårerna som är gömda inuti tygblöjan och lägger sig fö

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Mommy Mouse pocketblöja har lekfulla motiv samtidigt som de har hög komfort och kvalitet. De rullade benresårerna som är gömda inuti tygblöjan och lägger sig försiktigt och bekvämt kring barnets lår.. Tygblöjan kan ställas in i tre olika storlekar och passar därför från start till slut när barnet inte längre behöver blöja. 

Det mönstrade PUL-tyget är vattenavvisande och gör att tygblöjan blir läckagesäker. Insidan består av ekologisk bomull som låter barnet känna sig blött när det kissat. Detta är för många föräldrar önskvärt då barnet lär sig att förstå vad som händer när det kissar och underlättar potträningen. Naturmaterial på insidan är också bra för de barn som inte tål syntetiska material mot underlivet. 

Pocketblöjans ficka har sin öppning framtill. Där läggs absorberande inlägg som behövs för att pocketblöjan ska bli en komplett tygblöja. Med en pocketblöja kan du själv variera vilka inlägg du vill använda. De flesta inlägg passar pocketblöjan från Mommy Mouse. 

Inlägg medföljer ej.


Storlek:

OS: 4-16 kg


Material:

PUL: 100 % polyester

Insida: 100 % ekologisk bomull


Tvättråd: 

Tvättas på 60 grader. Hängtorkas.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.