WeeCare Easy Cover - Ginko Forest

  • 250 kr

Blöjskalet Easy Cover från WeeCare är det yttre vattentäta lagret i WeeCares blöjsystem och blir tillsammans med det tillhörande inlägget en komplett blöja. Det

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Blöjskalet Easy Cover från WeeCare är det yttre vattentäta lagret i WeeCares blöjsystem och blir tillsammans med det tillhörande inlägget en komplett blöja. Det kan även användas som skal över ett löst absorberande inlägg eller en formsydd blöja. 

Easy Cover är en SIO-blöja, en snap-in-one, vilket betyder att inläggen knäpps fast i skalet. Detta system innebär att det vid blöjbyte oftast räcker med att knäppa dit ett nytt inlägg och återanvända skalet så länge det inte blivit smutsigt.

Blöjskalet består av två tyglager. Det yttre tyget är 100 % bomull och motiven är designade i Danmark. Det inre tyglagret är det vattenavvisande TPU-tyget (miljövänligt PUL) där den laminerade sidan är vänd mot det yttre lagret. Den laminerade sidan kommer därför aldrig i kontakt med barnets hud. Dessutom finns det en remsa med mjuk fleece baktill på blöjan som ser till att barnet inte störs av ryggresåren.


Storlek:

L: 8 kg+ (tills barnet vanligtvis är blöjfritt)

Dessa riktlinjer är generella, och vissa nyfödda kan använda storlek M på en gång medan andra måste växa på sig litet innan. Barn med extra gosiga lår kan behöva storlek L även om de inte nått 8 kg ännu.

 

Material:

Yttre lager: 100 % ekologisk bomull

Vattenavvisande insida: 75 % polyester, 25 % polyuretan

Skyddande remsa i ryggen: 100 % polyesterfleece


Tvättråd:

Tvättas på max 60 C. Skalet hängtorkas, inlägget kan torktumlas på låg nivå.

Vi rekommenderar att ställa in centrifugen på max 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.  

Inlägget krymper litet efter första tvättarna.