Woolberry Naturalnie - Ullskal OS - Grey Diamonds

  • 450 kr

Ullskalet från Woolberry Naturalnie är designad att passa både smala och fluffigare bebisar. Tabbarnas smala form gör att de inte överlappar låren och tillåter

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Ullskalet från Woolberry Naturalnie är designad att passa både smala och fluffigare bebisar. Tabbarnas smala form gör att de inte överlappar låren och tillåter full rörelsefrihet även för gosigare lår. Den har resår både i ryggen och fram på magen för en smidig passform. 

Skalet består av två lager tunt ulltyg och blir en väldigt nätt blöja. Eftersom den är tunn lämpar den sig speciellt för att användas dagtid. 

Ull är ett naturmaterial som andas och tillåter luftcirkulation samtidigt som det är vattenavvisande efter att det kurats med lanolin. 

Ullskalet behöver kuras med lanolin innan användning. 

Inlägg medföljer ej köps separat för en komplett tygblöja.

 

Storlek:

OS: 7-14 kg

Grenmått: 13,5-14 cm

 

Material:

100 % ull

 

Tvättråd:

Handtvättas eller tvättas på ullprogrammet i tvättmaskin på max 30 grader. Lufttorkas.

Ullskalet behöver inte tvättas så länge det inte luktar ofräscht eller känns ofräscht. Lanolinet neutraliserar urin, och därför räcker det ofta att låta skalet torka och vädras om det blivit fuktigt. Beroende på hur ofta du använder ullskalet kan det räcka med att tvätta och omkura det var 3-8 vecka. Har det kommit bajs på skalet skall det naturligtvis tvättas och omkuras innan det används igen.