Bells Bumz Reusabelles Ai2/SIO Fliip, OS

  • 300 kr

Bells Bumz Fliip är en väldigt anpassningsbar Ai2/SIO med tillhörande inlägg. Det med följande inlägget har dubbla resårer, är timglasformat med en sida som är

Läs mer

I lager.
Dela

Bells Bumz Fliip är en väldigt anpassningsbar Ai2/SIO med tillhörande inlägg. Det med följande inlägget har dubbla resårer, är timglasformat med en sida som är bredare. Du väljer själv om du vill ha den bak eller fram. Inlägget har mjukaste microfleece på ovansidan som håller ditt bran torrt. Vill du hellre ha coolmax närmast rumpan? Vänd på inlägget så finns det coolmax på baksidan. (Det går tyvärr inte att sätta fast inlägget om coolmax sidan är överst.)  Som absorberande material finns hela 5 lager bambu/bomulls tyg. Det finns även en ficka på inlägget så att det går snabbare att torka, och du kan stoppa i en booster om det mot förmodan behövs. Både inlägget och Skalet har rullade resårer för högsta komfort för barnen. Skalet har dubbla lager pul, för att minimera risken för läckage och för att det skall vara lätt att torka av mellan användingarna. Det finns en bred resår i ryggen och en mjukare tunnare vid magen. 

Läs mer om vad en SIO/Ai2 är: SIO/Ai2 består av ett skal som har knappar på insidan där du fäster fast tillhörande inlägg. De gör att du inte behöver tvätta hela blöjan varje gång, utan skalet tvättas bara vid behov. Har det tex bara kissats i blöjan så kan man bara vädra skalet, eller torka av det med en fuktig trasa, innan man använder det igen. Har det kommit bajs på skalet måste det givetvis tvättas! Inläggen tvättas efter varje användning.

Passform: Bra, passar på de flesta barn

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, upp till 3 h. 

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Tunna booster i till exempel hampa, linne eller EVO om man vill att blöjan håller extra länge

Storlek: One size 4,5-15 kg

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Inlägget består av 1 lager microfleece (100% polyester), 5 lager 70% bambu, 30% bomull och sist ett lager coolmax (100% polyester)

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren.

Torktid: 1-2 dagar

Tillverkare:  Bells Bumz Eco