Breberky PUL-skal med dubbla resår - Nyfödd - Knappar

  • 285 kr

Beskrivning: Breberkys blöjskal har en mjuk sömn i fleece som förhindrar röda märken på barnets känsliga hud och PULen är mjuk och stretchig. Skalet har så kall

Läs mer

I lager.
Dela

Beskrivning: Breberkys blöjskal har en mjuk sömn i fleece som förhindrar röda märken på barnets känsliga hud och PULen är mjuk och stretchig. Skalet har så kallade dubbla resår runt benen som gör det extra läckagesäkert. På insidan finns inga flärpar eller liknande och skalen kan kombineras med allt möjligt så som inlägg, vikblöjor, prefolds eller formsydda blöjor.

Vad är ett blöjskal? Ett blöjskal är vattentät, men saknar den absorberande delen. Man använder det i kombination med till exempel formsydda blöjor, inlägg, vikblöjor eller prefolds för att förhindra att kläderna blir blöta. Man behöver inte byta blöjskalet vid varje blöjbyte utan kan använda det flera gånger innan det behöva tvättas. Det tvättas bara när det känns ofräscht eller har kommit i kontakt med bajs, annars behöver man bara byta den uppsugande delen så som inlägg, prefolds. Vad är PUL? Polyuretanlaminerad polyester är ett vattentät tyg som håller fukt inne, men kan andas. 

Passform: Normal

Uppsugningsförmåga: Ingen, behöver kombineras med inlägg, vikblöjor eller formsydda blöjor mm. 

Till natt/dag: Kan användas både dag och natt. 

Land: Tjeckien

Certifieringar: Öko-tex standard 100

Vad passar till: Inlägg, formsydda blöjor, prefolds mm

Storlek: Nyfödd upp till 6/7 kg

Material: 100% polyester (PUL+fleece)

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, torktumlas ej.

Torktid: Snabbt

Tillverkare: Breberky är ett litet företag med ett stort hjärta som tillverkar alla sina produkter i Tjeckien. Alla tyger kommer från EU och deras PUL-tyger är godkända för livsmedel.