Breberky Formsydd - XL

  • 250 kr

Breberkys formsydda blöjor i stl XL är en väldigt nätt och mjuk blöja. Den bör användas med inlägg eller en extra booster. Den består av 2 lager Bambu/bomulls f

Läs mer

I lager.
Dela

Breberkys formsydda blöjor i stl XL är en väldigt nätt och mjuk blöja. Den bör användas med inlägg eller en extra booster. Den består av 2 lager Bambu/bomulls frotté. Den är mönstrad på utsidan och vit/cremefärgad på insidan.
Blöjan har inga knappar utan fästes med snappi, blöjnål eller blöjbälte. Tack vare att den inte har knapar/kardborre och är väldigt tunn, mjuk och följsam så kan den lätt vikas ned i fram eller bakkant och anpassas även till mindre barn. Det är också lätt att få till den perfekta passformen. 


Läs mer om vad en formsydd blöja är: En formsydd blöja består enbart av absorberande tyg och behöver en ytterbyxa i ull eller PUL som ett vattentätt lager. De används oftast till natten.

Passform: Lätt att anpassa efter barnet

Uppsugningsförmåga: Av de formsydda vi säljer har denna minst absorbtionsförmåga och håller för 1 kiss, och bör användas tillsammans med en prefold, ett inlägg eller booster för riktigt bra absorbtion.

Torrskikt: Nej, känns blött när barnet har kissat i den.

Till natt/dag: Är lämligast till dagen, men kan användas nattetid med tex en prefold i.

Tillverkningsland: Tjeckien

Certifieringar: Både tyget på insidan och utsidan som används är GOTS certifierad.

Vad passar till: Man kan använda egna inlägg som man har hemma eller egna Breberkys inlägg. I kombination med Breberkys skal blir blöjan vattentät.

Storlek: XL ca 12 -18 kg

Material: 
Utsidan: 56% bambuviskos, 24% bomull, 20% polyester
Insidan: 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull (GOTS certifierad)

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Hängtorkas

Torktid: Snabbt för att vara en formsydd

Tillverkare: Breberky är ett litet företag med ett stort hjärta som tillverkar alla sina produkter i Tjeckien. Alla tyger kommer från EU och deras PUL-tyger är godkända för livsmedel.