Little Rhino Formsydd - OS - Bambu

  • 350 kr

Detta är en mjuk och fluffig formsydd med bra uppsugningsförmåga. Den består av bambuviskos som känns skönt och svalt mot huden och en yttersida av mönstrad bom

Läs mer

I lager.
Dela

Detta är en mjuk och fluffig formsydd med bra uppsugningsförmåga. Den består av bambuviskos som känns skönt och svalt mot huden och en yttersida av mönstrad bomull.  Ytterdelen har 2 lager bambu. Inlägget som sitter fast i tunneln har 3 lager bambu. Totalt 5 lager bambu och 1 tunt skal av bomull. Det här är en mjuk, fluffig och följsam formsydd som fungerar både dag och nattid. För de som kissar mycket behöver den en booster till natten.

OBS Bilden på mönstret Wild Animal är av en AIO blöja med PUL på utsidan. Den är bara till för att visa mönstret. 

Läs mer om vad en Formsyddblöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten, men framförallt de lite tunnare är även smidiga att ha dagtid under ull- eller pulbyxor.

Passform: Bra. nättare i modellen, men fortfarande fluffig

Uppsugningsförmåga: Bra

Torrskikt: Nej, känns blöt mot huden. 

Till natt/dag: Kan användas både dag och natt

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Alla material som används är Oeko-tex certifierade 

Storlek: OS upp till ca 15 kg

Material: 
Insida: 80% bambu och 20% PES

Utsida: 95% bomull och 5% elastan

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader

Torktid: Torkar inom 24h

Tillverkare: Little Rhino är ett polskt företag som även tillverkar sina blöjor där. Allt material som används är Oek-tex certifierad. Little Rhino lägger stor fokus på kvalitet och en etisk korrekt tillverkning.