Little Rhino PUL-skal - Mini OS- Olika mönster

  • 240 kr

Ett nätt och fint skal som kombineras bäst med inlägg, prefolds eller vikblöjor. Skalet är bara 12cm bred i grenen och ger barnet full rörelsefrihet. Vad ä

Läs mer

I lager.
Dela

Ett nätt och fint skal som kombineras bäst med inlägg, prefolds eller vikblöjor. Skalet är bara 12cm bred i grenen och ger barnet full rörelsefrihet.

 

Vad är et skal? Ett blöjskal är vattentät, men saknar den absorberande delen. Man använder det i kombination med till exempel formsydda blöjor, inlägg, vikblöjor eller prefolds för att förhindra att kläderna blir blöta. Man behöver inte byta blöjskalet vid varje blöjbyte utan kan använda det flera gånger innan det behöva tvättas. Det tvättas bara när det känns ofräscht eller har kommit i kontakt med bajs, annars behöver man bara byta den uppsugande delen så som inlägg, prefolds. Vad är PUL? Polyuretanlaminerad polyester är ett vattentät tyg som håller fukt inne, men kan andas.

Passform: Nätt, smal i grenen

Uppsugningsförmåga: Ingen, behöver kombineras med inlägg, vikblöjor eller prefolds.

Torrskikt: -

Till natt/dag: Används framförallt på dagen.

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Alla material som används är Oeko-tex certifierade 

Vad passar till: Inlägg från till exempel Pupus. 

Storlek: OS fit ca 5-15 kg

Material: 100% polyester, PUL 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader

Torktid: Torkar inom 24h

Tillverkare: Little Rhino är ett polskt företag som även tillverkar sina blöjor där. Allt material som används är Oek-tex certifierad. Little Rhino lägger stor fokus på kvalitet och en etisk korrekt tillverkning.