Pupus - Formsydd blöja med Pulpanel och torrskikt

  • 180 kr

Det här en formsydd där Pupus har försökt tänka på allt! Grunden i blöjan är deras mjuka och superabsorberande bambu/bomullsblandning. Sedan har de lagt till EV

Läs mer


I lager.
Dela

Det här en formsydd där Pupus har försökt tänka på allt! Grunden i blöjan är deras mjuka och superabsorberande bambu/bomullsblandning. Sedan har de lagt till EVO som är ett otroligt tunt syntetiskt material som absorberar väldigt mycket i förhållande till sin tjocklek och närmast bebis ett lager mjuk fleece som håller bebis torr. På utsidan finns en panel av pul som täcker större delen av blöjan och fuingerar som ett extra vätskeskydd! Den här blöjan är gjord för natt/krävande situationer. Det är totalt 6 lager bambu/bomull i grenen och 3 lager EVO.
För att optimera torktid och så att man kan styra absorptionen dit den behövs som mest finns en ficka med ett långt fastsytt inlägg som viks utefter barnets rutiner. Tex på 3 i fram om det är en pojke eller på 3 i mitten om det är en flicka. Trots att det finns en pulpanel behövs ett skal av något slag så som pulskal/byxor eller ullskal/byxor, annars är det stor risk för läckage där pulen inte täcker!

Mått: 9,5 cm i stl S och 13 cm vid mellan benen i stl M-XL.
S, upp till 6 kg: Omkrets  24-34 cm längd utan att resåren sträckts 26 cm
M, 5-9 kg: Omkrets  28-42 cm längd utan att resåren sträckts 31 cm
L, 8-14 kg: Omkrets 32-50 cm längd utan att resåren sträckts 36 cm
XL, 12-19 kg: Omkrets 33-55 cm längd utan att resåren sträckts 39 cm

Material:
65% bambu 15% bomull 20% polyester

Tillverkade i Polen utav Oeko Tex 100 certifierade polska tyger.