Pupus - Juniorblöja 5-12 år

  • 240 kr

Det här är en blöja gjord för barn som är ca 5-12 år gamla. Det är egentligen vad vi som håller på med tygblöjor kallar ett PUL-skal (ett skal som andas me

Läs mer
I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

Det här är en blöja gjord för barn som är ca 5-12 år gamla. 

Det är egentligen vad vi som håller på med tygblöjor kallar ett PUL-skal (ett skal som andas men håller vätskan inne) och sedan köper man till inlägg att lägga i skalet. Det gör att man lätt kan anpassa antalet inlägg/uppsugning efter behov och du kan återanvända skalet utan att tvätta det emellan om det bara kommit kiss i blöjan. Du hänger bara upp det på vädring och om det är fuktigt, torka av det med en blöt trasa och häng på tork sen. Det timglasformade inlägget för juniorblöjan från Pupus fästs med knappar, men det går bra att ha tex en stor vikblöja limpvikt med 1-2 Geffen Baby Superabsorber Plus under/i eller långa prefolds då det hålls på plats av flärparna i fram och bakkant.
Pul-skalet har dubbla resårer runt benen för att hindra läckage. Pul-skalet är även väldigt ställbart med 2 höjdknappar i fram och knappar för att justera midjestorleken.

Pupus är kända för att använda mjuka tyger gjorda i Polen och det här är inget undantag!

Midjan är ställbar mellan 48-85 cm i omkrets.


Tvättas på 60 grader, utan sköljmedel och hängtorkas.