Rasppies AIO - Evo Side Snap - från 10kg

  • 330 kr

Letar du efter en blöja som du enkelt kan dra upp då barnet inte vill ligga stilla längre? Denna AIO blöja från Rasppies knäpps inte i fram utan på sidan, vad s

Läs mer

I lager.
Dela

Letar du efter en blöja som du enkelt kan dra upp då barnet inte vill ligga stilla längre? Denna AIO blöja från Rasppies knäpps inte i fram utan på sidan, vad som möjliggör att den är stretchig och kan dras upp och ner som en byxa. Man kan alltså knäppa blöjan först och dra den sedan på barnet när barnet står till exempel.

Denna blöjan har inga knappar i fram för att justera längden så extra bra för barn med gosiga lår där knapparna ibland kan skaven mot låren.. 

Blöjan är lätt att använda och det är lätt för nybörjare att få till passformen. Blöjan har ett inlägg som är fastsydd på insidan som en "tunga", denna tungan kan man stoppa i öppningen som finns i fram och bak. Det följer också med ett extra inlägg som man knäppa fast på det fastsydda inlägg. 

Blöjan torkar väldigt snabbt jämfört med andra AIO blöjor i naturmaterial. Den behöver tvättas en gång för att bli mjuk! Den unika kombinationen av Evo och bambuviskos gör att blöjan kan vara väldigt nätt samtidigt som den suger väldigt mycket. 

Läs mer om vad en AIO blöja är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett sugande material. 

Passform: Nätt och smal i grenen. Normal till liten i storleken.

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta barn i flera timmar.

Torrskikt: Nej, känns blött när barnet har kissat.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen.

Tillverkningsland: Polen 

Certifieringar: Pul-tyget görs av återvunna PET-flaskor, materialet på insidan har Öko-tex klass 1. 

Vad passar till: Om det behövs extra inlägg tänk på att blöjan är bara 9cm bred i grenen så det behövs inlägg som är lika smala. Till exempel Lebiba boostern från Windelzauberland.

Storlek: L, från 10 kg

Material: 
Utsidan: 100% polyester, green PUL av återvunna PET-flaskor
Närmast huden: 80% bambuviskos frotté, 20% bomull (Öko-tex standard klass1)
Inlägg: 70% polyester, 30% polyamid

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme, men bara upp till 60 grader och helst i en tvättpåse så att blöjan inte direkt kommer i kontakt med torktumlaren. Torktumlaren kan orsaka en större grad av krympning av bambuviskos och bomulls blöjor och förkorta livslängden från PUL och resår. 

Torktid: Inom 12h

Tillverkare: Rasspies är ett relativt nytt företag från Polen, men har blivit populärt otroligt snabbt. Deras produkter är av hög kvalitet och de tar stort ansvar för miljön under produktionen.