Rasppies AIO - Mini OS - 5 till 12 kg

  • 280 kr
  • 224 kr

Blöjan består på insidan av supermjuk bambufrotté och det följer även med en liten booster i samma material som man kan använda när barnet har blivit äldre och

Läs mer

I lager.
Dela

Blöjan består på insidan av supermjuk bambufrotté och det följer även med en liten booster i samma material som man kan använda när barnet har blivit äldre och kissar mer. PUL-tyget är otroligt stretchigt. tunt och mjukt. 

Inlägget som suger upp kisset är fastsydd på blöjan och ser ut som en lång "tunga", man kan stoppa ner den i öppningen som finns i fram och bak. I denna öppningen kan man även lägga boostern som följer med blöjan. 

Blöjan har på framsidan 3 knapprader för att justera längden och enkla knapprader runt magen så att benen får optimal rörelsefrihet. 

Läs mer om vad en AIO/Allt-iEtt blöja är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett sugande material. 

Passform: Nätt och smal i grenen. Normal till liten i storleken.

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta barn i flera timmar.

Torrskikt: Nej, känns blött när barnet har kissat.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen.

Tillverkningsland: Polen 

Certifieringar: Pul-tyget görs av återvunna PET-flaskor, materialet på insidan har Öko-tex klass 1. 

Vad passar till: Om det behövs extra inlägg tänk på att blöjan är bara 9cm bred i grenen så det behövs inlägg som är lika smala. Till exempel Lebiba boostern från Windelzauberland.

Storlek: Mini One Size, ca 5-12kg

Material: 
Utsidan: 100% polyester, green PUL av återvunna PET-flaskor
Insidan: 80% bambuviskos frotté, 20% bomull (Öko-tex standard klass1)

Tvättråd:  Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme, men bara upp till 60 grader och helst i en tvättpåse så att blöjan inte direkt kommer i kontakt med torktumlaren. Torktumlaren kan orsaka en större grad av krympning av bambuviskos och bomulls blöjor och förkorta livslängden från PUL och resår. 

Torktid: Inom 24h

Tillverkare: Rasspies är ett relativt nytt företag från Polen, men har blivit populärt otroligt snabbt. Deras produkter är av hög kvalitet och de tar stort ansvar för miljön under produktionen.