Rasppies AIO - Slim - 8-16 kg

  • 245 kr

Rasppies AIO blöja Slim är lika smal i grenen som deras Mini-OS och består av samma mjuka bambufrotté på insidan, men är längre så den passar upp till ca 16 kg.

Läs mer

I lager.
Dela

Rasppies AIO blöja Slim är lika smal i grenen som deras Mini-OS och består av samma mjuka bambufrotté på insidan, men är längre så den passar upp till ca 16 kg. När blöjan är färdigt förberedd ser den likadan ut på insidan som Mini-OS, men det fastsydda inlägget är ingen lång tunga utan en prefold som absorberar lite mer och boostern som följer med är av ett annat material. 

Boostern som följer med känns väldigt hård, men blir mjuk efter första tvätten och har redan då uppnått sin maximala uppsugningsförmågan.  Boostern är mycket tunt och ökar inte bara uppsugningsförmågan utan fördelar kisset jämt i hela blöjan. 

Läs mer om vad en AIO blöja är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett sugande material. 

Passform: Nätt och smal i grenen. Normal till liten i storleken.

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta barn i flera timmar.

Torrskikt: Nej, känns blött när barnet har kissat.

Till natt/dag: Används framförallt på dagen.

Tillverkningsland: Polen 

Certifieringar: Pul-tyget görs av återvunna PET-flaskor, materialet på insidan har Öko-tex klass 1. 

Vad passar till: Om det behövs extra inlägg tänk på att blöjan är bara 9cm bred i grenen så det behövs inlägg som är lika smala. Till exempel Lebiba boostern från Windelzauberland.

Storlek: Slim 8 - 16 kg

Material: 
Utsidan: 100% polyester, green PUL av återvunna PET-flaskor
Insidan: 80% bambuviskos frotté, 20% bomull (Öko-tex standard klass1)
Boostern: 70% polyester, 30% polyamid - Evobooster

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme, men bara upp till 60 grader och helst i en tvättpåse så att blöjan inte direkt kommer i kontakt med torktumlaren. Torktumlaren kan orsaka en större grad av krympning av bambuviskos och bomulls blöjor och förkorta livslängden från PUL och resår. 

Torktid: Inom 24h

Tillverkare: Rasspies är ett relativt nytt företag från Polen, men har blivit populärt otroligt snabbt. Deras produkter är av hög kvalitet och de tar stort ansvar för miljön under produktionen.