Rasppies Formsydd - Mini OS - PULpanel

  • 280 kr
  • 224 kr

Denna formsydda blöjan är bara 9,5 cm bred i grenen vad som ger ditt barn full rörelsefrihet även under natten. Blöjan har en unik kombination av bambuviskos oc

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Denna formsydda blöjan är bara 9,5 cm bred i grenen vad som ger ditt barn full rörelsefrihet även under natten. Blöjan har en unik kombination av bambuviskos och Evo. Evo är ett syntetiskt material som trots att det är väldigt tunt absorberar mycket kiss och framförallt fördelar det jämt i hela blöjan.

Blöjan är utrustad med ett PUL-panel i våtzonen för extraläckageskydd. Inlägget som suger upp kiss är fastsydd på själva blöjan så man behöver viker det innan användningen. 


Läs mer om vad en formsydd blöja är: En formsydd blöja ser ut som en färdig blöja, men består enbart av uppsugande material och behöver en ytterbyxa i ull eller PUL som ett vattentätt lager. De används oftast till natten.

Passform: Nätt och smal i grenen. Normal till liten i storleken.

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta barn hela natten

Torrskikt: Nej, känns blött när barnet har kissat.

Till natt/dag: Används framförallt på natten, men eftersom den är så smal och nätt funkar den lika bra på dagen.

Tillverkningsland: Polen 

Certifieringar: Pul-tyget görs av återvunna PET-flaskor, materialet på insidan har Öko-tex klass 1. 

Vad passar till: Ett torrskikt om man vill att blöjan ska kännas torr mot huden. 

Storlek: One Size 4-12 kg

Material: 
Utsidan: 100% polyester, green PUL av återvunna PET-flaskor
Närmast huden: 80% bambuviskos frotté, 20% bomull (Öko-tex standard klass1)
Inlägg: 70% polyester, 30% polyamid

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme, men bara upp till 60 grader och helst i en tvättpåse så att blöjan inte direkt kommer i kontakt med torktumlaren. Torktumlaren kan orsaka en större grad av krympning av bambuviskos och bomulls blöjor och förkorta livslängden från PUL och resår. 

Torktid: Inom 24h

Tillverkare: Rasspies är ett relativt nytt företag från Polen, men har blivit populärt otroligt snabbt. Deras produkter är av hög kvalitet och de tar stort ansvar för miljön under produktionen.