Windelzauberland - Formsydd blöja

  • 410 kr

Beskrivning: Jättemjuk formsydd blöja som är en hybrid av en preflat och en formsydd. Den har ett ytterlager ekologisk bomullsjersey, ett mellan lager i lin, ba

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Beskrivning: Jättemjuk formsydd blöja som är en hybrid av en preflat och en formsydd. Den har ett ytterlager ekologisk bomullsjersey, ett mellan lager i lin, bambu, bomullsmix och en insida i bomullsterry. Bomullsterryn suger snabbt upp vätska och linnemixen är extremt absorberande. För att få optimal passform utan knappar som kan skava, så stängs den med hjälp av en snappi, blöjnål eller ett blöjbälte. Det är 2 vingar i kisszonen som viks in och sedan viker du ned framdelen till önskad höjd. Du får på det viset en blöja som sitter optimalt på varje barn, är nätt och ändå med väldigt effektiv med 10 lager tyg i kisszon. För att minska risken för läckage finns resår runt benen och i ryggen.

Passform: Normal

Uppsugningsförmåga: Mycket bra

Till natt/dag: passar både dag och natt!

Land: Tyskland

Certifieringar: KbA och ekologisk bomull

Vad passar till: Du behöver en snappi, blöjnål eller blöjbälte för att stänga den. 
Ull-,  Pul-skal, knyt ullblöja och Ull- eller Pul-byxor är perfekta över för att den inte skall läcka

Storlek: OS 4 - 18 kg

Material: 
Utsidan: 95% bomull KbA, 5% elastan
Insidan: 100% ekologisk bomull
Invik: 45% bambuviskos, 30% lin, 25% ekologisk bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader.

Torktid: Mellan

Tillverkare: Windelzauberland är ett tyskt märke som producerar i Tyskland, Polen och Kina. Kvalitet,passform och en miljövänlig tillverkningsprocess är extra viktiga för Windelzauberland.