Bells Bumz Z Wrap, Newborn

  • 110 kr
  • 99 kr

Z Wrap är tillgänglig från födsel till pottstorlek c5lb - 35lb och Z Wrap+ finns tillgänglig i Junior storlek c25lb - 70lb. Bells Bumz Z wraps är gjorda av ett

Läs mer

I lager.
Dela

Z Wrap är tillgänglig från födsel till pottstorlek c5lb - 35lb och Z Wrap+ finns tillgänglig i Junior storlek c25lb - 70lb. Bells Bumz Z wraps är gjorda av ett stretchigt och mjukt PUL-tyg. De har dubbla rader av midjeknappar, 3 x 4 resningsinställningar och mjuk resår i magen. De har en extern dubbel kil som är briljant för inneslutning. De andas och har bra luftcirkulation. 

Dessa wraps är designade för att passa runt våra monterade hampblöjor (antingen födelse till pottstorlek eller juniorstorlek beroende på dina behov), bambuplattor och för att användas med vår pop in Z soaker (Z soaker+ för Z Wrap+ kommer snart) men de passar även de flesta andra märken av formade och platta blöjor också om du råkar använda ett urval.

Levereras med PUL-flikar fram och bak med dolda tryckknappar under flikarna utformade för att hålla vår Bells Bumz Z soaker And Z booster för ett True All in Two-system. Också bra för pre-folds eller bara extra boosters placerade under flikarna.