Anavy Formsydd - One size - Knappar

  • 225 kr

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och

Läs mer

I lager.
Dela

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. 

På framsidan av blöjan finns knappar så att man kan anpassa storleken efter barnet. Med blöjan medföljer 2 absorberande inlägg. Ett inlägg kan fästas med knappar i bak på blöjan och det andra inlägg kan vikas efter barnets behov (dubbelt i fram för pojkar eller barn som sover på magen och dubbelt i mitten för flickor). Inläggen kan du använda separat till nyfödda eller båda tillsammans för äldre barn. 

Blöjan kan användas på natten eller för barn som kissar mycket. 

OBS blöjan behöver användas i kombination med ytterbyxa. 

Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga. 

Storlek: One Size 3,5-15 kg (stor i storleken) 

Material: 

Insidan: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Mellanlager: 80% Bomull, 20% Polyester 

Utsidan: 95% Bomull, 5% Elastan 

Inlägg: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Torktid: medellång Blöjan är en europeisk kvalitetsprodukt.

Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.