Fluffrumpan


Anavy Formsydd - One size - Knappar



199 kr

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambu-viskos-polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. 

På framsidan av blöjan finns knappar så att man kan anpassa storleken efter barnet. Med blöjan medföljer ett långt och ett kort absorberande inlägg. Det långa inlägget fästs med knappar i bak på blöjan och kan vikas efter barnets behov (dubbelt i fram för pojkar eller barn som sover på magen och dubbelt i mitten för flickor). Det korta inlägget kan du använda separat till nyfödda eller tillsammans med det långa för till exempel äldre barn. Du kan också använda den för att öka absorptionen hos andra blöjor. 

Blöjan kan användas på natten eller för barn som kissar mycket. 

OBS blöjan behöver användas i kombination med ytterbyxa. 

Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga. 

Storlek: One Size 3,5-15 kg (stor i storleken) 

Material: 

Insidan: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Mellanlager: 80% Bomull, 20% Polyester 

Utsidan: 95% Bomull, 5% Elastan 

Inlägg: 80% Bambu-viskos, 20% Polyester 

Torktid: medellång Blöjan är en europeisk kvalitetsprodukt.

Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.

Mängdrabatt för blöjupprorets medlemmar: 

MängdStyckprisRabatt
från 3 stycken193,03 SEK3 %
från 5 stycken189,05 SEK5 %
från 10 stycken185,07 SEK7 %


Kontakta oss för att få rabattkoden. 

Flera populära produkter