Anavy Formsydd - One size - Knappar

  • 280 kr

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambuviskos och polyester. Blandningen gör blöjan robust och den

Läs mer

I lager.
Share

Anavys formsydda blöjor består på utsidan av färgglad bomull och på insidan av en blandning av bambuviskos och polyester. Blandningen gör blöjan robust och den förblir mjuk även efter många tvättar. Blöjan är elastisk runt ben och rygg vilket gör att det sluter tätt och förebygger läckage. 

På framsidan av blöjan finns knappar så att man kan anpassa storleken efter barnet. Med blöjan medföljer 2 absorberande inlägg. Ett inlägg kan fästas med knappar i bak på blöjan och det andra inlägg kan vikas efter barnets behov (dubbelt i fram för pojkar eller barn som sover på magen och dubbelt i mitten för flickor). Inläggen kan du använda separat till nyfödda eller båda tillsammans för äldre barn. 

Läs mer om vad en formsydd blöja är: En formsydd blöja består enbart av uppsugande material och behöver kombineras med en blöjbyxa i PUL eller ull för att bli vattentät. De används oftast på natten. 

Passform: Upplevs oftast som stor i storleken.

Uppsugningsförmåga: Utmärkt, ca 350 ml med medföljande inlägg.

Torrskikt: Nej, blöjan känns blött när barnet har kissat i den. Man kan köpa ett torrskikt separat om man vill att det ska kännas torr. 

Till natt/dag: Används framförallt på natten.

Tillverkningsland: Tjeckien

Certifieringar: Godkänt för barn under 3 år. Nästan alla tyger som Anavy använder har Öko-tex standard 100

Vad passar till: Till exempel Boo&Boos nattskal med dubbla resår

Storlek: 3,5-15 kg

Material: 
Insidan: 80% bambuviskos, 20% polyester
Mellanlager: 80% bomull, 20% polyester
Utsidan: 95% bomull, 5% elastan. De med ett plus i högra hörnet består av 80% bomull, 20% polyester och absorberar lite mer.
Inlägg: 80% Bambuviskos, 20% polyester 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg värme. Innan du använder blöjan första gången bör du tvätta den tre gånger i 60°C med tvättmedel för att optimera sugförmågan. Efter 10 tvättar har blöjan uppnått sin maximala sugförmåga.

Torktid: ca 24h

Tillverkare: Alla tyger produceras i Europa och själva blöjan tillverkas i Tjeckien. Anavy garanterar att allt material är certifierat för barn under 3 år. Det använda gummit innehåller inte latex.