Mommy Mouse AIO - One size - Olika mönster

  • 320 kr
  • 256 kr

Utvalda mönster kostar bara 279kr eftersom de kommer utgår ur vårt sortiment.Mommy Mouse har utvecklat den ultimata AIO (Allt-i-ett) blöjan med pocketfunktion.

Läs mer

I lager.
Dela

Utvalda mönster kostar bara 279kr eftersom de kommer utgår ur vårt sortiment.

Mommy Mouse har utvecklat den ultimata AIO (Allt-i-ett) blöjan med pocketfunktion. På insidan består blöjan till 100% av mjuk, elastisk och ekologisk bomull och på utsidan elastisk PUL. Elasticiteten på insidan och utsidan gör blöjan extra följsam och ger en fin passform. I blöjan finns en öppning i fram och bak, en så kallad "pocket" där man stoppar i det fastsydda extra inlägget som ser ut som en tunga. På tungan finns tre sömmar som går tvärsöver och ger ett förslag på hur man kan vika den för att få extra uppsugning där den behövs. För tjejer viker man den en gång, så att den blir dubbel i mitten. För pojkar och barn som sover på mage kan man vika tungan tre gånger för att få mer uppsugning i fram. Storleken justeras med ett enkelt tryckknappssystem på framsidan. 

Läs mer om vad en AIO är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett sugande material. 

Passform: Passar fint på barn med smala ben, men också på gosiga lår (lämnar inga märken), men blöjan är liten i storleken och passar barn som är rundare upp till ca 12kg. Inte klumpig, men inte jättenätt heller. Denna blöjan går att använda som up-and-go.

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta 3h. 

Torrskikt: Nej, känns blött när barnet har kissat i den.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Polen

Certifieringar: Oeko-tex standard 100

Vad passar till: Tunna booster i till exempel hampa om man vill att blöjan håller extra länge, till exempel från Windelmanufaktur

Storlek: One size 6-16 kg

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 100% oblekt och ekologisk bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren. Kan torktumlas på låg temperatur.

Torktid: 1-2 dagar

Tillverkare: Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.