Mommy Mouse AIO - One size - Olika mönster

  • 329 kr
  • 263 kr

Mommy Mouse har utvecklat den ultimata AIO (Allt-i-ett) blöjan med pocketfunktion. På insidan består blöjan till 100% av mjuk, elastisk och ekologisk bomull och

Läs mer

I lager.
Dela

Mommy Mouse har utvecklat den ultimata AIO (Allt-i-ett) blöjan med pocketfunktion. På insidan består blöjan till 100% av mjuk, elastisk och ekologisk bomull och på utsidan elastisk PUL (polyuretanlaminerad polyester). Elasticiteten på insidan och utsidan gör blöjan extra följsam och ger en fin och nätt passform. I blöjan finns en öppning i fram och bak, en så kallad "pocket" där man stoppar i det fastsydda extra inlägget som ser ut som en tunga. På tungan finns tre sömmar som går tvärsöver och ger ett förslag på hur man kan vika den för att få extra uppsugning där den behövs. För tjejer viker man den en gång, så att den blir dubbel i mitten. För pojkar och barn som sover på mage kan man vika tungan tre gånger för att få mer uppsugning i fram. Storleken justeras med ett enkelt tryckknappssystem på framsidan. 

Denna blöjan går att använda som up-and-go. 

Storlek: One size 6-16 kg 

Material: 

Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester) 

Insidan: 100% oblekt och ekologisk bomull 

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresoren. Kan torktumlas på låg temperatur. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.