Bare & Boho - Ai2 Soft Cover - Sunshine

  • 285 kr

Denna moderna tygblöja från Bare & Boho består av ett mjukt vattenavvisande PUL-tyg och ett inre tyglager som gör att barnets hud aldrig kommer i kontakt me

Läs mer

I lager.
Dela

Denna moderna tygblöja från Bare & Boho består av ett mjukt vattenavvisande PUL-tyg och ett inre tyglager som gör att barnets hud aldrig kommer i kontakt med PUL:en. Detta är speciellt bra för barn med lite känsligare hud. Tygblöjan har en bred ryggresår som sitter mjukt mot barnets rygg, samt benresårer som är inkapslade i det mjuka innertyget för att inte skava mot barnets lår. Storleken ställs in med knappar framtill och passar från start till slut då barnet blir blöjfritt. Tygblöjan stängs med knappar runt midjan. Såväl vingarna som magen har en PUL-panel för att minska risk för läckage i dessa områden. 

Soft Cover är en SIO-blöja, en Snap-in-One, där inlägget knäpps fast i skalet. Vid blöjbyte är det tillräckligt att byta ut inlägget mot ett nytt så länge inte skalet blivit smutsigt. Ett bambuinlägg och en bambubooster medföljer varje Soft Cover.

Bambuinlägget består av tre lager bambu och ett topplager av mikrofleece för att barnet ska känna sig torrt när blöjan är våt. Vill du att blöjan ska kännas blöt rekommenderar vi Bare & Bohos hampainlägg som säljs separat. Inlägget är anatomiskt designat med en bredare bakdel och smalare framdel, samt läckagebarriärer i två lager mikrofleece med mjuka resårer vid låren för att forma sig runt barnet och hålla tätt. 

Bambuboostern består av fyra lager bambu och ett topplager av mikrofleece. Den är anatomiskt formad för att följa barnets naturliga kroppsform. Boostern läggs ovanpå bambuinlägget, eller viks på hälften och placeras där mer uppsugning behövs. 

Oekotex certifierade. 

Storlek:

Onesize: 4-18 kg

Material:

Soft Cover: 100 % återvunnen polyester av plastflaskor från havet

Bambuinlägg: 70 % bambu, 30 % bomull (topplager i mikrofleece: 100 % polyester)

Bambubooster: 70 % bambu, 30 % bomull (topplager i mikrofleece: 100 % polyester)


Tvättråd:

Enligt tvättlapp skall Soft Cover tvättas på 40 grader och inläggen på 60 grader. För att tygblöjan skall bli ordentligt ren rekommenderar vi att alltid tvätta på 60 grader, men då försvinner garantin i detta fall på Soft Cover. Inläggen kan torktumlas på lägsta värme, och Soft Cover bör hängtorkas. 

Vi rekommenderar att ställa in centrifugeringen på 800 varv för alla tygblöjor och inlägg.