Bells Bumz Stay Dry Trifold

  • 130 kr

Det här är verkligen en allt i ett Pre/Tri-fold! Den består utav 2 lager Bambu tyg över hela. I mitten delen finns ett lager microfleece ovan på för att hålla d

Läs mer

I lager.
Dela

Det här är verkligen en allt i ett Pre/Tri-fold! Den består utav 2 lager Bambu tyg över hela. I mitten delen finns ett lager microfleece ovan på för att hålla ditt barn torrt. Föredrar du bambutyget mot barnets hud, viker du helt enkelt prefolden så microfleecen hamnar i mitten. På ena sidan finns även knappar så den är enkel att fästa i pockets/SIO/skal med knappar.  

Läs mer om vad en Pre/Tri-fold är: En klassisk Prefold är ett inlägg som är tänkt att vikas på 3 och antingen användas som ett vanligt inlägg eller vikas runt barnet liknande en färdigvikt vikis.  Oftast består den mittersta delen av fler lager tyg än de 2 yttre delarna för att skapa mer absorption i kisszon. En Trifold är tänkt att användas på samma sätt, men har inte flera lager tyg i mitten utan lika många lager över hela tygstycket. 

Uppsugningsförmåga: Mycket bra!

Torrskikt: Ja, i microfleece

Till natt/dag: Dag och Natt

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Ai2 skal så som Bells Bumz Fliip

Storlek:

Material: 

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren.

Torktid: 1-2 dygn

Tillverkare:  Bells Bumz Eco