Mommy Mouse- Inkontinenskydd/binda

 • 65 kr

Inkontinens-/trosskydd för personer med urininkontinens skyddar underkläder från att bli blöta, tack vare användningen av ett vattentätt och ånggenomsläppligt m

Läs mer


I lager.
Dela

Inkontinens-/trosskydd för personer med urininkontinens skyddar underkläder från att bli blöta, tack vare användningen av ett vattentätt och ånggenomsläppligt membran, vars struktur säkerställer korrekt termoreglering och andningsförmåga.

Inkontinensskydden har skapats för lätt till medelgrad av urininkontinens. Produkten är skapad för kvinnor som lever en aktiv livsstil och värdesätter komfort och säkerhet i kombination med diskretion.

De återanvändbara tygbindorna för urininkontinens innehåller inga kemiska tillsatser och är Öko-Tex Standard 100 certifierade. Inkontinensskydden är mjuka, vattentäta bindor som ger ett diskret skydd vid dropp- eller stressinkontinens. Visuellt ser de ut som klassiska trosskydd, men de är mycket mer absorberande och har ett säkert vattentätt lager. De är skonsamma, hudvänliga och innehåller inga konstgjorda doftämnen eller kemiska fuktabsorbenter.


Inkontinensskyyden består av följande 3 lager:

 1. Det inre lagret (närmast huden)
  Materialet som kommer i kontakt med huden är antingen ekologisk oblekt bomull, eller coolmax som överför fukt till de undre absorberande skikten. Detta bibehåller känslan av torrhet samtidigt som hudirritation förhindras.
 1. absorberande lager
  Tack vare användningen av hydrofila material hålls vätskan kvar inuti.
 1. ytterlager, undersidan
  Det yttre lagret är gjort av ett stickat tyg belagt med ett vattentätt membran, PUL, som är ogenomträngligt för vätskor.


Storlek MAXI/Dagbinda:
längd - 23,5 cm
, innerbredd utan fäste - 5 cm
, innersulans tjocklek - 3 mm


 • Av hygienskäl bör återanvändbara produkter tvättas före första användningen.
 • Av ekologiska och ekonomiska skäl bör rekommenderad tvätttemperatur inte överstiga 60 °C.
 • Klorbaserade blekmedel bör inte användas eftersom det vattentäta polyesterhöljet kan skadas och produkten kommer att förlora sina egenskaper (dvs. de kommer inte längre att vara vattentäta).
 • Kan tvättas i maskin med vanligt tvättmedel. Använd inte sköljmedel eftersom de kan minska produktens uppsugningsförmåga.
 • Torktumling på låg temperatur fungerar
 • Stryk inte! Den ömtåliga ytan kommer att skadas av direkt applicering av en värmekälla.
 • Eco urologiska kuddar bör bytas ut efter varje användning av hygieniska skäl.