Mommy Mouse PUL-skal - No Crush - Olika mönster

  • 249 kr

OBS! Bilderna från Puffins och Cloudet uppdateras inom kort! ;)Mommy Mouse har tagit fram en blöja som är speciell för barn med gosiga lår eller mycket känslig

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

OBS! Bilderna från Puffins och Cloudet uppdateras inom kort! ;)
Mommy Mouse har tagit fram en blöja som är speciell för barn med gosiga lår eller mycket känslig hud som lätt får märken. 

Runt benen finns inte de klassiska resåren som tygblöjor brukar ha utan Mommy Mouse patenterade no-crush system, som består av väldigt mjuka och följsamma elastiska band. Till skillnad från alla andra One Size blöjor från Mommy Mouse har dessa också bara en rad med knappar i fram så att benen och höften får extra rörelsefrihet. 

Mommy Mouse ytterbyxa fungerar i kombination med olika inlägg, vikblöjor eller formsydda blöjor.  Särskilda flikar säkerställer att inlägget inte glider iväg. Yttertyget är inte bara vattentätt och kan andas utan är också mjuk och stretchig. Den känsliga babyhuden skyddas mot direktkontakt med PUL med ett luftigt nätmaterial (mesh) på insidan. Detta möjliggör större termoreglering för att förhindra blöjutslag. Ytterbyxan har ett elastiskt lager av PUL runt benen för optimalt läckageskydd.

OBS inläggen säljs separat! Alla passande inlägg hittar du här.  

Material:
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: mesh 100% polyester

Storlek: 4 - 16 kg

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Kan torktumlas på låg temperatur. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.