Little Rhino - Ullskal/ SIO - Newborn

  • 420 kr

Ett helt fantastiskt ullskal med en knapp fram och 2 i bak om man vill kunna knäppa fast inlägg. Tex de från Anavy och Breberky passar bra att sätta fast i fram

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager

Dela

Ett helt fantastiskt ullskal med en knapp fram och 2 i bak om man vill kunna knäppa fast inlägg. Tex de från Anavy och Breberky passar bra att sätta fast i fram. Knapparna är så pass smart placerade att de hamnar under ev inlägg och därför inte stör om man inte vill använda sig av dem. Ett tunt och tätt skal av mycket hög kvalité på ulltyget. Det har samma fina passform som Little Rhinos övriga produkter.
Självklart är ullen muelesing fri och REACH-certifierad. 

Ull är temperaturreglerande och kan andas. Därför är den mycket bra för barn med känslig hud. Lanolin är ett fett som finns i ull och är smuts- och vätskeavstötande, därför behöver ullskalet inte tvättas så ofta, det räcker med att vädra. Ull behöver man tvätta om de är nya, har kommit i kontakt med bajs eller om de känns ofräscha. De flesta tvättar dem var 3-6 vecka. Efter att man har tvättat sina ullplagg behöver man återfetta dem. Läs mer i "Guide för ullbyxor"

OBS att insidan är i samma grå tyg som utsidan och bilden på insidan är för att demonstrera hur den ser ut. 

Storlek: Newborn upp till ca 6 kg. Nättmodell 12 cm i grenen

Innehåll: 100% mulesingfri merinoull