Mommy Mouse no crushinlägg - SIO Travel - Olika material

  • 130 kr

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Storleken väljs enkelt efter barnets vikt. Dessa inlägg passar bäst i Mommy Mouse

Läs mer


I lager.
Dela

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Storleken väljs enkelt efter barnets vikt. Dessa inlägg passar bäst i Mommy Mouse SIO blöjor. De har 4 tryckknappar för att hållas på plats. Med varje inlägg följer det med en liten booster som man enkelt lägger i det stora inlägget vid behov.

Mommy Mouse no crush system är utvecklad för långa resor, dagis och alla andra tillfällen där man behöver det lilla extra. Precis som Mommy Mouse andra SIO inlägg är dessa timglasformade, men utöver detta finns det en del förbättringar. Kärnan består av ett tyg som speciell utvecklades för Mommy Mouse = MAI-S ONE (mommy mouse active insert system one), detta tyget absorberar snabbt och fördelar vätskan jämt. För att förhindra att själva SIO blöjan blir blött finns ett vattentätt lager PUL under den absorberande kärnan och undersidan av inlägget består av Thermo Air tyg. På sidorna av inlägget finns elastiska resor som inte bara säkerställer den perfekta passformen utan ger läckageskydd på sidorna. 

Thermo Airinlägg är jämförbara med sporttyger och har samma egenskaper. Den andas, känns torr mot huden och är temperaturregulernade. Särskilt lämpliga för barn som har utvecklad allergier mot andra material. 

Bambu Airinlägg är högabsorberande och torkar snabbt. 100% sugkraft efter första tvätten.  

Silky Cottoninlägg passar barn som inte tål konstgjorda material  och samtidigt behöver mycket uppsugning. Närmast huden är det 100% ekologisk bomull, men kärnan av ett högt och snabbt absorberande material. 

Cotton Organic inlägg består till största delen av oblekt och ekologisk bomull. Under den absorberande kärnan finns ett lager vattentät PUL. Perfekt till den som vill ha så mycket som möjligt naturmaterial. 

Polar (mikrofleece) känns av alla tyger torrast och är oerhört mjuk.

Storlek: 

S/M 4 kg – 8 kg 

L/XL från 9-16 kg  

Material: elastiska resor på sidorna består hos alla inlägg av polyester

Thermo Air: 100% polyester

Bambu Air: kärnan och undersidan 100% polyester, översidan 100% bambuviskos

Silky Cotton: närmast huden 100% ekologisk bomull, kärnan och undersidan 100% polyester (PUL och Thermo Air) 

Cotton Organic: Insidan, kärnanoch undersidan 100% oblekt och ekologisk bomull, ett mellanlager av PUL/ polyester

Polar: 100% polyester

Tvätt: Tvättas i max 60 grader. Inläggen måste knäppas loss innan de tvättas. 

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.