Fluffrumpan


Glückswindel - FlatWrapBlöja - Limited edition

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En FlatWrapBlöja är sydd i flera lager och består på utsidan av 100% ekologisk bomull och på insidan en blandning av bambu-viskos, ekologisk bomull och hampafleece. Som namnet säger är det här ingen "vanlig" formsydd blöja. Blöjan förenar alla fördelar av vik- och formsydda blöjor. Det finns inga knappar, varken för att justera storleken eller stänga blöjan. Det gör att den är oändligt anpassningsbar i storleken och till skillnad från andra formsydda blöjor torkar den mycket snabbt. Blöjan behöver en ytterbyxa för att bli vattentät. För att stänga blöjan kan man använda en Boingo eller Snappi, men det är inte nödvändigt ifall man har en ytterbyxa som sitter tight. 

Dessa underbart mjuka blöjor består på utsidan av interlock som är en stickteknik som gör tyget lite elastisk. De olika färgerna har vuxit naturligt. Ursprungligen var bomull inte vit utan växte i många olika nyanser av grönt, brunt, rött och gult. Dessa ursprungliga bomullsväxter är mycket mer robusta än de nyare varianterna av vit bomull. Därför krävs mindre vattning och växterna är mer resistenta mot skadedjur.

FlatWrapBlöjor passar bra om man behöver hög uppsugningsförmåga utan att blöjpaketet blir stort. Med en eller två extra inlägg/booster kan man använda FlatWrapBlöjan även till natten. 

För att se mer hur man använder och viker en FlatWrapBlöja kolla gärna in våran "Guide för formsydda blöjor" eller kontaktar oss.  

Storlek: One Size ca. 4-14kg 

Material: 

Utsidan: 100% ekolgisk bomull (kba)

Insidan: 50% bambu-viskos, 30% ekologisk bomull, 20% hampafleece

Tvätt: 60 grader, får ej torktumlas Torktid: snabb 

Made in Germany

Flera populära produkter