Bells Bumz - Skötväska, Handybag

  • 325 kr

En praktiskt skötväska som är lika lätt att hänga på barnvagnen som att slänga över axeln. Väskan är gjord i ett yttermaterial som liknar en mjuk och formbar ga

Läs mer

I lager.
Share

En praktiskt skötväska som är lika lätt att hänga på barnvagnen som att slänga över axeln. Väskan är gjord i ett yttermaterial som liknar en mjuk och formbar galon, kallad PU.
Tyget är helt vattentät, och därmed lätt att torka av. Skulle du ställa ned väskan i tex lera, torkar du alltså bara av den! 

Väskan är ca 32 cm i botten och 14 cm djup i lätt oval form. Sidorna är ca 17 cm höga. Locket gör bara över mitten av väskan och lämnar plats för ev napp/vattenflaskor att sticka upp på sidorna. I locket finns en ficka, som har en genomskinlig överdel, där du tex kan förvara telefon. Framtill på väskan finns ett större fack och inuti hittar du ett till fack som tar upp större delen av "bakstycket". På sidorna finns 2 fack för nämnda napp/vattenflaskor. Botten är gjord utav 2 lager PU-tyg och insidan av väskan består av svart coolmax.
Handtagen finns på varje sidaoch kan antingen knäppas separat för att passa att hänga på en barnvagn, eller så kan de knäppas ihop till en axelremsväska.

 Tvätt helst 40 grader, men även 60 grader fungerar, men sliter mer på tyget. Igen torktumling! 

Material: 100% Polyester.

Tillverkad i Kina