Culla di Teby Bio Pants - Storlek M

  • 325 kr

Culla di Teby är en blöja som består av tre delar: en ytterbyxa, en inre blöja (kallas även för pouch) och inlägg som köpes separat. Detta tygblöjesystem m

Läs mer

I lager.
Share

Culla di Teby är en blöja som består av tre delar: en ytterbyxa, en inre blöja (kallas även för pouch) och inlägg som köpes separat. 

Detta tygblöjesystem minskar tvättberget, eftersom man oftast bara behöver byta inlägget. Den inre blöjan kan återanvändas flera gånger tills den är smutsig eller börjar lukta. Då knäppar man en ny inre blöja i ytterbyxan. Så ytterbyxan behöver tvättas ytterst sällan.

OBS: Med varje blöja följer en pouch/inre blöjor, men inlägg och fler inre blöjor köper man separat.

Vad är en AI3 blöja: AI3 består av flera delar som man sätter ihop innan man kan använda dem. Vid blöjbyte brukar man bara behöva byta inlägget och blöjbyxan och den inre blöjan går att använda flera gånger. 

Passform: Nätta. Liten i storleken.

Uppsugningsförmåga: Ingen

Torrskikt: Nej.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Italien

Certifieringar: Oeko-tex standard 100, Byxan i bomull är GOTS certifierad.

Vad passar till: Passande inlägg från samma märke i bambuviskos eller hampa. 

OBS: Tillverkarens storleksguide är endast vägledande. Om du är osäker välj den större storleken.

Storlek: 5 - 11 kg

Material: 
Byxan: 94% bomull och 6% elastan
Inre blöjan: 100% polyester, PUL

Tvättråd: Ytterbyxan tvättas i 30˚C och den inre blöja i max 40˚C. Den inre blöja får inte torktumlas. OBS knäppa loss den inre blöja innan tvätt och stäng kardborren på ytterbyxan.

Torktid: Både byxan och den inre blöjan torkar inom några timmar.

Tillverkare: Culla di Teby tillverkar alla sina produkter i Italien. Blöjorna imponerar med sin flexibilitet, optimal passform och smal design. Alla tyger är Oeko Tex standard 100 och GOTS.