Fluffmagi Pocketblöja original- med 2 inlägg

  • 195 kr

Fluffmagis pocketblöjor passar alla som letar efter tygblöjor som är pålitliga och enkla att använda. Det ingår 2 inlägg som består av en blandning av hampa och

Läs mer

I lager.
Share

Fluffmagis pocketblöjor passar alla som letar efter tygblöjor som är pålitliga och enkla att använda. Det ingår 2 inlägg som består av en blandning av hampa och bomull. De suger väldigt mycket och för de flesta barn räcker det med dessa två inlägg. 

För att få till en optimal passform har blöjan dubbla knapprader för att justera omkretsen runt magen och ben, och knappar i fram för att kunna justera längden. 

På insidan består den av så kallad coolmax som gör att bebisens rumpa känns torr och sval hela tiden. För extraläckageskydd har blöjan ett extra resår (dubbla resår) som är fastsydda på insidan. 

 Blöjan är en så kallad pocketblöja och har alltså en öppning både i fram och bak. I denna öppning lägger man en eller två av de medföljande inläggen beroende på barnets ålder och hur ofta man vill byta. 

Passform: Blöjan är rymlig i storleken

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, håller för de flesta 3h eller mer

Torrskikt: Ja, blöjan känns torr när barnet har kissat i den. 

Till natt/dag: Används framförallt på dagen. 

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: 

Storlek: One Size ca 5-16kg

Material: 
Utsidan: 100% polyester, PUL
Insidan: 100% polyester
Inlägg: 45% hampa, 55% bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader, kan torktumlas på låg värme. Ta ut inläggen innan tvätt. 

Torktid: Själva blöjan torkar inom någon timme och inläggen inom 24h

Tillverkare: Fluffmagi är Fluffrumpans eget märke. Vi vill att fler skall våga prova tygblöjor och säljer därför tygblöjor av högkvalitet till ett oslagbart pris.