Nysläpp! Fluffmagi - Torrskikt

  • 20 kr

Torrskikt/återanvändbara liners i samma coolmax du finner på insidan utav Fluffmagis blöjor. Efter att både vi och kunder blivit förvånade över att barnens rump

Läs mer

I lager.
Share

Torrskikt/återanvändbara liners i samma coolmax du finner på insidan utav Fluffmagis blöjor. Efter att både vi och kunder blivit förvånade över att barnens rumpor är torra trots överfulla blöjor vid användning av Fluffmagis blöjor, var vi såklart tvungna att göra torrskikt av samma material!

Torrskikten är bara utskurna, och kan ha något ojämna kanter. De är tunna och kan enkelt vikas eller klippas till hemma efter behov, de kommer inte repa upp sig. Det gör att de passar i princip alla blöjor. Den räfflade sidan skall var uppåt mot huden.


Vår favorit användning är däremot att använda dem på samma sätt som rispapper, men där du tvättar dem med resten av tygblöjorna efter att ha skakat av ev bajs i toaletten, så du kan använda dem om och om igen!

Coolmax är ett ypperligt material till det eftersom det är lite glattare i ytan så att det inte fastnar i tyget och ändå släpper det knappt igenom bajs till undersidan, medan kisset snabbt går igenom.


Storlek: 14,5 * 36 cm

Material: 100% polyester