Bells Bumz Versality OS Pocket, utan inlägg

  • 165 kr

Versality Pocket har en insida utav mjukast microfleece för att hålla ditt barn torrt. Fickan har öppningar både fram och bak för att underelätta i/urtagning av

Läs mer

I lager.
Share

Versality Pocket har en insida utav mjukast microfleece för att hålla ditt barn torrt. Fickan har öppningar både fram och bak för att underelätta i/urtagning av inläggen. För de som föredrar att knäppa fast sina inlägg finns det an dold knapp både i fram och bakkant. Versality har dubbla benresårer för att förhindra läckage och en bred ryggresår. Den har dubbla knapprader och 4*3 knappar för att justera höjden på blöjan. Pulen är stretchig för bästa komfort.

Läs mer om vad en pocket är: På blöjans insida finns en eller två öppningar där man enkelt kan lägga i inlägg/pre/tri-folds. På dagen räcker det ofta med 1 inlägg och en tunn booster, men till natten eller om man vill att blöjan håller längre behöver man 2 eller fler inlägg. 

Passform: Bra, passar på de flesta barn

Uppsugningsförmåga: Ingen, behöver kompletteras med inlägg.

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: De flesta inlägg runt 14 cm i bredd tex Fluffmagis hampa, Bells Bumz Mix-inlägg och Anavys bambuinlägg. Pre/Tri-folds går också utmärkt att ha i.  

Storlek: One size 4,5-15 kg

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 1 lager microfleece (100% polyester)

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren.

Torktid: ca 1 dag

Tillverkare:  Bells Bumz Eco