Bells Bumz Reusabelles NB Roller

  • 230 kr
  • 161 kr

Det här är nyfödd varianten utav den populära Roller AIO. Mycket är samma som Onesize, den har gjorts för att vara enkel att använda. Den behöver inte preppas m

Läs mer

I lager.
Dela

Det här är nyfödd varianten utav den populära Roller AIO. Mycket är samma som Onesize, den har gjorts för att vara enkel att använda. Den behöver inte preppas mer än att det är en fördel att knäppa fast det insydda inlägget i bakkant. Resåren på magen hjälper blöjan att hamna i rätt position under naveln.

Blöjan har en enkel knapprad i midjan, för att inte bli för hög. Det finns hela 5*2 knappar för att reglera höjden, så den passar till riktigt små barn samtidigt som den räcker under en lång tid för att vara en nyföddblöja. Den har rullade resårer runt benen, vilket för de flesta upplevs mjukare, för så hög komfort som möjligt för bebis. Insidan består utav mjukaste microfleece för att ditt barn skall känna sig torrt,  med ett lager bambu tyg under. I framkant av blöjan finns ett Z-soaker inlägg fastsatt. Z-soaker inlägget har såklart också den mjuka mikrofleecen överst, sedan 3 lager bambutyg. Inlägget har också resårer. så blöjan får dubbla resårer. Resåren gör också inlägget skålformat så att passformen skall bli så bra den kan. Baktill på blöjan finns en fick, så att det går enkelt att lägga i ett extra inlägg om det behövs. Ovanför fickan finns en knapp att fästa inlägget i bakkant med. 

Roller Pocket har resår vid både mag och ryggen för optimal passform och se till att allt hålls på plats. Resårerna är tillräckligt mjuka för att inte lämna märken, men stabila nog att hålla allt inne. 


Läs mer om vad en AIO är: AIO (All in one) är mest lik en engångsblöja. Utsidan består av ett vattentätt material och på insidan finns ett absorberande material. 

Passform: Bra, passar på de flesta barn

Uppsugningsförmåga: Mycket bra, upp till 4 h. 

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: Nyfödd inläggen från Belss Bumz eller tunna boosters i till exempel hampa, linne eller EVO om man vill att blöjan håller extra länge

Storlek: Nyfödd

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 1 lager microfleece (polyester), 1 lager 70% bambu, 30% bomull
Tungan/inlägget består av 1 lager microfleece (polkyester) och 3 lager 70% bambu, 30% bomull

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning på ett sånt sätt att inte vikten av tungan drar i benresåren.

Torktid: 1-2 dagar

Tillverkare:  Bells Bumz Eco