Bells Bumz Pocket Nappy Junior inkl 2 inlägg

  • 315 kr

Den här pocketblöjan har en insida utav coolmax, som håller ditt barn torrt. (OBS att mönstret Evolution har fuskmocka på insidan!) Fickan har öppningar både fr

Läs mer

I lager.
Share

Den här pocketblöjan har en insida utav coolmax, som håller ditt barn torrt. (OBS att mönstret Evolution har fuskmocka på insidan!) Fickan har öppningar både fram och bak för att underlätta i/urtagning av inläggen. För de som föredrar att knäppa fast sina inlägg finns det an dold knapp både i fram och bakkant av fickan. Blöjan har dubbla benresårer för att förhindra läckage och en bred ryggresår. Den har dubbla knapprader och 4*3 knappar för att justera höjden på blöjan. Pulen är stretchig för bästa komfort. Inläggen är Bells Bumz Junior Mix inlägg och består av 2 lager bambu och 2 lager hampa.

Läs mer om vad en pocket är: På blöjans insida finns en eller två öppningar där man enkelt kan lägga i inlägg/pre/tri-folds. På dagen räcker det ofta med 1 inlägg och en tunn booster, men till natten eller om man vill att blöjan håller längre behöver man 2 eller fler inlägg. 

Passform: Bra, passar på de flesta barn. Rymlig och räcker långt upp i ålder

Uppsugningsförmåga: Bra, kan behöva kompletteras vid storkissare eller tex på dagis. 

Torrskikt: Ja.

Till natt/dag: Dag

Tillverkningsland: Kina

Certifieringar: SGS

Vad passar till: De flesta inlägg runt 14 cm i bredd tex Fluffmagis hampa, Bells Bumz Mix-inlägg och Anavys bambuinlägg. Pre/Tri-folds går också utmärkt att ha i.  

Storlek: Junior

Material: 
Utsidan: PUL (polyuretanlaminerad polyester)
Insidan: 1 lager coolmax (100% polyester)
Inlägg: 2 lager 80% bambu, 20% polyester, 2 lager 55% hampa, 45% bomull.

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. För att förlänga livstiden av blöjan rekommenderas en låg centrifugering och hängtorkning.

Torktid: ca 1 dag

Tillverkare:  Bells Bumz Eco