Mommy Mouseinlägg - Junior/ XL - Olika material

  • 120 kr

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Dessa inlägg passar i ytterbyxor i storlek Junior/ XL. De har inga tryckknappar.&n

Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Hos Mommy Mouse bestämmer du själv vilket material som passar just ditt barn. Dessa inlägg passar i ytterbyxor i storlek Junior/ XL. De har inga tryckknappar. 

Thermo Airinlägg är sydd i tre lager högabsorberande mikrofiber med ett yttre skikt i Thermo air. Mikrofiber absorberar vätska snabbt och fördelar den jämt i hela inlägget på så sätt utnyttjas inläggets maximal absorption optimalt. Thermo air är jämförbar med sporttyger och har samma egenskaper. Den andas, känns torr mot huden och är temperaturreglerande. 

Bambu Airinlägg består av tre olika material och är riktiga allround inlägg. På insidan består inlägget av två lager högabsorberande mikrofiber som är täckt på en sida med thermo air och på andra sidan med bambufrotté. Denna kombinationen ger dig möjlighet att bestämma själv när barnet ska känna sig blött (bambufrotté närmast huden) eller om du vill ge barnet en torrare känsla (Thermo air närmast huden). 

Polarinlägg består på översidan av microfleece och är väldigt mjuk och skönt mot huden. Fleece leder bort vätskan från barnets hud och är därmed lämplig för barn som reagerar känslig på blött. 

Silky Cottoninlägg passar barn som inte tål konstgjorda material  och samtidigt behöver mycket uppsugning. Närmast huden är det 100% ekologisk bomull, men kärnan av ett högt och snabbt absorberande material. 

Storlek: 

Junior/ XL från 12 kg, ca. 38 x 19 cm

Material: 

Thermo Air: 100% polyester

Bambu Air: kärnan och undersidan 100% polyester, översidan 100% bambuviskos

Polar:  100% Polyester (Microfleece på översidan och Thermo Air i kärnan och på undersidan)

Silky Cotton: närmast huden 100% ekologisk bomull, kärnan och undersidan 100% polyester (PUL och Thermo Air)

Tvätt: Tvättas i max 60 grader.  

Mommy Mouse producerar alla sina produkter med mycket kärlek i Polen. Alla material uppfyller Ökotex 100 standard.